Lizelotte

Lizelotte

Functie Begeleider

Over Lizelotte heeft ervaring met het begeleiden van dagbestedingsactiviteiten bij het bedrijf van haar ouders, tevens samenwerkingspartner. Momenteel neemt zij deel aan het studiepakket Klinische psychologie I & II. Zij heeft tot doel een stabiele factor te zijn voor de deelnemers en hen een gezellige en afwisselende tijd te brengen. De activiteiten m.b.t. bouw en techniek worden door Lizelotte begeleid. Lizelotte is in bezit van een BHV certificaat.

Arthur

Arthur

Functie Begeleider

Over Arthur is de partner van Lizelotte en is gespecialiseerd schadeherstel van autos. Arthur is jaren actief geweest als taxichauffeur en beveiliger en is daardoor zeer amicaal, zorgt voor een gezonde dosis humor en is een entertainer in hart en nieren. Arthur begeleidt het onderdeel autoschadeherstel. Denk hierbij aan poetsen, polijsten, interieurreiniging en spotrepair van krassen en roest.

Dirk

Dirk

Functie Begeleider Het Erf van Reijne (samenwerkingspartner)

Over Dirks roots liggen in de techniek. Zijn opleiding bestond uit machinebankwerken, elektrotechniek en autotechniek. In de praktijk werkte hij als motorrijwielmonteur en als verwarmingsmonteur. Bij Fokker werkte hij als vliegtuigtrekkerchauffeur en brandstofspecialist. Later bood hij als zelfstandige technische ondersteuning voor bedrijven. Hij heeft vanzelfsprekend zijn veiligheidspapieren (VCA en BHV) en is oa keurmeester voor elektrische apparaten. Hij heeft een indrukwekkende berg technische ervaring en heeft veel geduld met mensen. Dat zorgt ervoor dat mensen graag met hem samenwerken en heel veel van hem leren. Dirk ondersteunt alle technische werkzaamheden bij het Erf van Reijne en is onze technische vraagbaak bij Dagbesteding Zaanstad.

Janny

Janny

Functie Begeleider Het Erf van Reijne (samenwerkingspartner)

Over Janny heeft naast haar opleiding activiteitenbegeleiding, B-verpleging en psychosociale basis kennis al jaren ervaring met de begeleiding van dagbesteding. Zo heeft zij bij het voormalige Duin en Bos (tegenwoordig Dijk en Duin) gewerkt. Bij de sociale werkvoorziening heeft ze 5 jaar gewerkt en werd daar uiteindelijk hoofd Test en Training. Later in haar carrière heeft zij nog enige tijd als maatschappelijk werkende in een jeugdhulpverleningsorganisatie gewerkt. Janny doet nog volop aan bijscholing omtrent de psyche van de mens en de uitwerking van voeding hierop. Janny is tevens preventiemedewerker en in bezit van een BHV certificaat. De activiteiten die Janny begeleid bij Het erf van Reijne zijn alle werkzaamheden in het atelier. Dit kan zijn het maken van kleding maar ook leerbewerking zoals het maken van bijvoorbeeld tassen, riemen en portemonnees. Tevens verzorgt Janny het maken van de soep tussen de middag.